Головна - Новини - Харківські підприємці можуть пройти безплатний курс і отримати грант у $3000 

Харківські підприємці можуть пройти безплатний курс і отримати грант у $3000 

Час прочитання: < 1 хв

За підтримки Швейцарії у Харкові запускають безплатний курс із планування бізнесу, маркетингу та фінансової грамотності для підприємців. Наприкінці курсу можна отримати 3 тисячі доларів на розвиток власної справи.

«Люк» розповідає, що це за програма і як до неї долучитися.

Що це за проєкт?

«Право на бізнес» — це навчальна програма для українських підприємців, в межах якої вони можуть безплатно отримати необхідні знання та навички для розвитку власного бізнесу або стартапу. Її проводить благодійний фонд «Право на захист» за підтримки посольства Швейцарії в Україні та фундації Конрада Н. Хілтона.

Навчання у Харкові триватиме з початку вересня до кінця листопада, в офлайн-форматі, один раз на тиждень. Учасники вивчать такі напрямки, як планування бізнесу, маркетинг та фінансова грамотність. Протягом всього курсу їх також консультуватимуть юристи та психологи.

Після успішного закінчення програми, 40 учасників отримають гранти у розмірі 3 тисячі доларів США для розвитку своєї справи.

Як взяти участь?

Скористатись програмою можуть як підприємці-новачки, так і власники малого бізнесу, що призупинили свою діяльність чи закрили ФОП через повномасштабне вторгнення Росії.

Кандидатам важливо підпадати під один з критеріїв: 

  • Бути внутрішньо переміщеними особами;
  • Бути постраждалими від воєнних дій — особисто чи як підприємець;  
  • Належати до вразливої категорії населення — батьки-одинаки, домогосподарки, люди з інвалідністю, багатодітні або малозабезпечені сім’ї з дітьми, а також сім’ї, які виховують дітей з інвалідністю.

Заповнити заявку на участь потрібно до 20 серпня за посиланням.

Антон Алохінссон, обкладинка — Катерина Дрозд


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк