Головна - Новини - У Харкові відбудеться навчальна програма для бізнесу від «Права на захист»

У Харкові відбудеться навчальна програма для бізнесу від «Права на захист»

Час прочитання: 2 хв

БФ «Право на захист» створив навчальну програму «Право на бізнес: курс для підприємців» у Харкові з можливістю отримати грант на початок, відновлення або розвиток власної справи.

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про курс?

Мета навчальної програми «Право на бізнес: курс для підприємців» — продовжити сприяти економічній спроможності ВПО та осіб, які постраждали від війни на Харківщині. 

Учасники курсу отримають знання й інструменти для перезапуску, переформатування та зміцнення їхнього бізнесу, а також удосконалять бізнес-навички, адаптуються до нових умов ринку й отримають можливості для розвитку.


Читайте також:


Для кого цей курс?

Цей курс для мікропідприємців, які хочуть посилити та масштабувати свою справу, а також тих, хто хоче розпочати підприємницьку діяльність. Проєкт спрямовано на підтримку ВПО й місцевого населення, що постраждало від війни. 

Особливу увагу в процесі відбору нададуть людям, які належать до таких категорій вразливості:

● самотні батьки з дітьми;

● малозабезпечені сім’ї з дітьми;

● великі сім’ї з трьома і більше дітьми;

● сім’ї, які виховують дитину (дітей) з інвалідністю;

● люди з інвалідністю;

● люди, які постраждали від війни (мають пошкоджений чи зруйнований будинок, втратили бізнес або члена родини тощо);

● вимушені переселенці.

Що буде на курсі?

Курс охопить теми бізнес-ідеї, маркетингу, розроблення бізнес-плану та фінансової моделі, а також тему сервісу та управління ризиками. Також на учасників чекають заходи, що допоможуть стати частиною бізнес-спільноти, інтегруватись у нову громаду та знайти партнерів.

Перша хвиля освітньої програми триватиме з липня до серпня, друга — з жовтня до листопада 2024 року. Формат — групове офлайн навчання у Харкові раз на тиждень у вихідний день. Після завершення навчання кожен учасник підготує свій бізнес-план і презентує його, аби отримати грант до трьох тисяч доларів на одну особу.

Психологічна й коучингова підтримка допоможе учасникам стати впевненішими в собі й досягти мети. Також передбачені юридичні консультації з трудового законодавства. 

Щоб дізнатись деталі та стати учасником курсу, що триватиме з липня до серпня, необхідно подати заявку за посиланням до 14 червня (включно).

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк