Головна - Новини - Стартував передпродаж книги Марічки Паплаускайте «Потяг прибуває за розкладом»

Стартував передпродаж книги Марічки Паплаускайте «Потяг прибуває за розкладом»

Час прочитання: < 1 хв

Стартував передпродаж книги «Потяг прибуває за розкладом. Історії людей і залізниці» Марічки Паплаускайте.

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про книгу?

Задля книги авторка проїхала понад 8 000 кілометрів і провела 40 інтерв’ю аби зрозуміти, як Укрзалізниці вдалося стати символом спротиву. 

«Ця історія починається з розкладу на центральному залізничному вокзалі столиці, де на електронному табло світяться жовтим назви міст, до яких поки що не їдуть поїзди: Керч, Мелітополь, Донецьк, Маріуполь, Луганськ, Севастополь, Євпаторія. Але про них памʼятають і їх відвойовують. 

Залізниця першою після армії заходить на деокуповані території, на ходу ремонтуючи колії. Відповідає за безпеку перевезення перших осіб країн-партнерів і світових зірок до нашої столиці. Рятує, дає прихисток, забезпечує армію і оборонну промисловість. Дарує надію і єднає», — йдеться в дописі видавництва «Лабораторія»

Книжка очікується в друці в середині травня, але вже зараз її можна передзамовити зі знижкою. 10% від вартості кожного примірника буде перераховано у фонд «Залізна родина» на реабілітацію поранених та підтримку сімей загиблих залізничників.


Читайте також:


Хто така Марічка Паплаускайте?

Марічка Паплаускайте — репортерка, письменниця, співзасновниця The Ukrainians Media і шеф-редакторка друкованого журналу Reporters, авторка книжки «Бог дивовижних людей та інших грішників» та упорядниця збірки репортажів «77 днів лютого». 

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк