Головна - Новини - Фільм «Уроки толерантності» вийшов на Netflix

Фільм «Уроки толерантності» вийшов на Netflix

Час прочитання: < 1 хв

Український комедійний фільм режисера Аркадія Непиталюка «Уроки толерантності» став доступним для перегляду на Netflix.

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про фільм?

В основі сюжету фільму — родина Найдюків, яка, сподіваючись вилізти з боргів, подається на державну програму євроінтеграції. За її умовами родинам надаються пільги, якщо в їх домівці певний час поживе представник з ЛГБТК+ спільноти.

Стрічка шляхом гострого висміювання намагається допомогти членам суспільства стати терпимішими одне до одного, визнати власні помилки, переосмислити цінності та проявити любов до оточуючих. 

У фільмі знялися Олена Узлюк, Олександр Піскунов, Олександр Ярема, Кароліна Мруга, Акмал Гурезов, Борис Георгієвський, Ніна Набока.

Світова премʼєра фільму відбулась 9 листопада 2023 року на Талліннському кінофестивалі «Темні ночі» у секції «Вибір критиків».


Читайте також:


Де подивитись фільм?

«Уроки толерантності» з 8 травня можна подивитись за посиланням на Netflix (для перегляду треба підписатись на сервіс).

Також фільм доступний на українських платформах: SweetTV та Megogo.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк