Головна - Новини - Підігрій кров: «Солом’янські котики» запустили збір у форматі гелловінської гри

Підігрій кров: «Солом’янські котики» запустили збір у форматі гелловінської гри

Час прочитання: < 1 хв

Благодійний фонд «Солом’янські котики» запустив інтерактивний збір, приурочений до Гелловіну. Планують зібрати один мільйон гривень та витратити їх на підігрівачі для переливання крові, необхідних для порятунку українських військових на фронті.

«Люк» розповідає, в чому інтерактивність збору і як долучитись до нього.

Що це за збір?

Напередодні Гелловіну благодійний фонд «Солом’янські котики» запустив збір в один мільйон гривень. Ці гроші планують витратити на 50 підігрівачів для переливання крові, необхідних для порятунку українських військових.

«Після дозволу переливати кров на догоспітальному рівні, військовим медикам важливо мати кров потрібної температури. Зважаючи на те, що наближається зима — потреба в підгрівачах як ніколи актуальна», — пояснив у пресрелізі виконавчий директор БФ «Солом’янські котики» Андрій Єрофєєв.

В чому інтерактивність збору?

Аби привернути увагу до важливості збору, «Солом’янські котики» вирішили зробити його інтерактивним. 

Охочі взяти участь розділяються на п’ять команд «нечисті»: вампірів, відьом, зомбі, мумій або некромантів. В кожній команді будуть по 20 учасників. Вони збиратимуть гроші командами на особисті рахунки у «Монобанку» та змагатимуться на швидкість закриття збору. Цільова сума кожного учасника стартує від 10 тисяч гривень. 

Кров

Кров

Кров

Кров

Кров

Як долучитись до збору?

Взяти участь в змаганнях та допомогти зібрати необхідну суму можна, заповнивши Google форму за посиланням. Збір триватиме до 30 листопада включно.

Також можна задонатити будь-яку суму одразу на «Монобанк» благодійного фонду за цим посиланням

Благодійний фонд «Солом’янські котики» допомагає військовим, рятувальникам і цивільним у напрямі тактичної медицини. Інструктори фонду навчили понад 17 тисяч захисників і передали їм індивідуальні аптечки, а також регулярно проводять тренінги з домедичної підготовки «Stop the Bleed».

Олександра Пономаренко, ілюстрації — БФ «Солом’янські котики», обкладинка — Катерина Дрозд


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк