Головна - Новини - «Освітній Суп». Учнів 5-10 класів запрошують надолужити знання зі шкільних предметів

«Освітній Суп». Учнів 5-10 класів запрошують надолужити знання зі шкільних предметів

Час прочитання: < 1 хв

Громадська організація «Навчай для України» заснувала освітній проєкт для учнів середніх класів з Харківської, Запорізької,  Донецької та Дніпропетровської областей (тільки підконтрольних Україні територій). Його мета — заповнити пробіли у навчанні, які утворилися через повномасштабне вторгнення Росії.

«Люк» розповідає детальніше.

Що це за проєкт?

«Освітній суп» — це цикл безплатних онлайн-занять для учнів 5-10 класів за шкільною програмою з математики та української мови. Він спрямований на подолання українськими школярами пробілів у знаннях.

Навчання проходить за принципом академічного тьюторингу, який передбачає роботу з дітьми у малих групах. Ця методика фокусується на розвитку вміння вчитися, навичок самостійності та комунікації у навчальному процесі. Усі викладачі «Освітнього Супу» пройшли навчання від Міжнародної академії тьюторингу, використовують сучасні інтерактивні методи освіти та люблять свою професію.

Програма реалізується ГО «Навчай для України», за підтримки міжнародної гуманітарної організації Save the Children. За понад рік тривалості проєкту більш як 7000 дітей різного віку отримали якісні заняття та підтримку тьюторів. 

Заняття проходять онлайн, двічі на тиждень, протягом двох місяців. Кожен урок триває стандартні 45 хвилин. При реєстрації ви можете обрати найбільш зручний розклад у проміжку з 10:00 до 19:00. Також щотижня проходить одне заняття з тьютором, націлене на розвиток особистості дитини.

Як потрапити до цієї програми?

Ваша дитина може взяти участь у програмі, якщо:

  • У вересні 2023 року переходить у 5-10 клас;
  • Має бажання чи потребу «підтягнути» свої знання з математики та української мови;
  • Може на час заняття під’єднатися до інтернету через будь-який гаджет (комп’ютер/телефон/планшет);
  • Станом на зараз перебуває та навчається у Харківській,  Запорізькій, Донецькій чи Дніпропетровській областях (на підконтрольних Україні територіях).

Організатори заохочують доєднуватися дітей з соціально-вразливих категорій,  багатодітних родин або сімей у складних життєвих обставинах, а також внутрішніх переселенців та дітей, позбавлених батьківського піклування. Школярів з інших областей України запросять на наступні хвилі проєкту восени 2023 року.

Зареєструватися потрібно до 3 вересня за посиланням. Перша хвиля занять стартує вже 18 вересня.

Антон Алохінссон, обкладинка — Катерина Дрозд


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк