Головна - Новини - «Нова пошта» здійснюватиме безплатну доставку з сайту видавництва Vivat

«Нова пошта» здійснюватиме безплатну доставку з сайту видавництва Vivat

Час прочитання: < 1 хв

«Нова пошта» запускає акцію на підтримку харківського видавництва Vivat, яке постраждало внаслідок російської атаки 23 травня. Компанія безплатно доставлятиме книги видавництва до кінця червня.

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про акцію?

«Нова пошта» повідомила, що у період з 24 травня по 30 червня усі доставки книжок з сайту видавництва Vivat будуть безплатними.

«Будь-хто, хто зробить замовлення на сайті видавництва Vivat у період з 24 травня по 30 червня, отримає безплатну доставку “Новою поштою” — компанія бере на себе усі витрати, — йдеться у пресрелізі компанії. — Ми закликаємо кожного українця купити у ці дні книги видавництва, аби підтримати його та довести — українську культуру не знищити».

Доставка коштом «Нової пошти» розповсюджується на всі типи доставок — у відділення, поштомат, на адресу. Клієнтам не потрібно доплачувати комісію за оголошену вартість, пакування або доставку у село чи село міського типу. 

Пропозиція діє на всій території України, крім територій, на яких ведуться бойові дії або які є тимчасово окупованими. 

У Vivat наголосили, що через слідчі дії доступ до складу обмежений, що тимчасово унеможливлює доставки. Однак, видавництво приймає усі замовлення на сайті та опрацьовує їх — доставку здійснять одразу після того, як відновлять роботу складу.

Крім цього, компанія «Фактор» ініціювала збір коштів. Усі пожертви будуть спрямовані на підтримку постраждалих та відновлення поліграфічної галузі. Допомогти донатом можна за посиланням.


Читайте також:


Що цьому передувало?

Вранці 23 травня, близько 10:25, російські війська вкотре обстріляли Харків та область. По самому місту завдали близько 10 ударів, від яких постраждала, серед іншого, типографія.

Пізніше стало відомо, що типографією, яка зайнялася від обстрілів, стала друкарня «Фактор», на якій випускається зокрема продукція видавництва Vivat. 

Внаслідок російського обстрілу загинуло семеро людей, ще 17 дістали поранень.

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк