Головна » Асоціація клубів UNight та Jägermeister запустили освітню програму зі створення музичних подій

Асоціація клубів UNight та Jägermeister запустили освітню програму зі створення музичних подій

Час прочитання: 2 хв

Асоціація клубів та культурних подій UNight спільно з брендом Jägermeister запустили освітню програму для розвитку індустрії музичних подій в Україні під назвою «Майстерня».

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про програму?

Безоплатна освітня ініціатива з івент-продакшну підійде для промоутер_ок, менеджер_ок, креативних директор_ок, куратор_ок, звукорежисер_ок, світлорежисер_ок, букер_ок та всіх, хто «мріє про кар’єру в індустрії музичних івентів і прагне отримати необхідні навички для роботи у сфері музичних подій».

«Майстерня» — навчальна програма, яка поєднує в собі лекції, практичні заняття з домашніми завданнями та фідбек-сесіями за двома спеціалізаціями: Technical Production (Технічний продакшн) і Event Management & Creative Direction (Івент Менеджмент та Креативна Дирекція). 

Проєкт покликаний підтримати розвиток музичної індустрії та клубної культури в Україні, створивши простір для обміну знаннями між професіонал_ками та новим поколінням спеціліст_ок. Відтак, «Майстерня» об’єднала представників і представниць культових подій, майданчиків та інституцій — зокрема, Rhythm Buro, Laboratorium, Брудний пес, ∄, Keller, Some People і HVLV — аби вони поділилися своїм досвідом і знаннями у сфері музичних івентів. 

«Залежно від обраного напряму, під час навчання студент_ки програми опанують основи івент продакшну, дослідять роль звуку та світла, розберуться в технічній термінології та теорії, навчаться менеджерити події, складати бюджети та координувати команду, зрозуміють роль креативного підходу до кураторства, маркетингу і букінгу тощо.  

Отримані знання допоможуть закріпити практичні завдання та реальні кейси: наприкінці програми студент_ки обох департаментів обʼєднаються у спільні групи для створення власної мистецької події на одній з локацій асоціації UNight», — йдеться в пресрелізі.

Як податись на програму?

Подати заявку на участь у програмі можна з 17 жовтня до 7 листопада, заповнивши форму на сайті.

Результати відбору організатори повідомлять 11 листопада, а навчання розпочнеться 18 листопада. Зазначимо, що для проходження програми на час навчання необхідно буде проживати в Києві.

У кожен з департаментів команда Майстерні обере до 25 студент_ок. Після завершення інтенсивного 5-тижневого навчання та захисту фінальних проєктів найкращі студент_ки отримають можливість пройти стажування на подіях та майданчиках, з якими співпрацює UNight. 

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк