Головна » Новини » Фонд Нормана Фостера оголосив конкурс на відбудову будівлі ХОДА та площі Свободи

Фонд Нормана Фостера оголосив конкурс на відбудову будівлі ХОДА та площі Свободи

Час прочитання: < 1 хв

Фонд Нормана Фостера оголосив конкурс на розробку проєкту відбудови будівлі Харківської обласної державної адміністрації та переосмислення площі Свободи.

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про конкурс?

На сайті конкурсу йдеться, що конкурсанти можуть запропонувати концептуальні рішення для відбудови ХОДА і переосмислення простору площі Свободи. Найкращі з них отримають можливість перейти до етапу деталізованого планування та реалізації.

«Цей конкурс ідей має на меті надихнути місцевих та міжнародних експертів запропонувати дизайнерські рішення для культової будівлі Харкова — будівлі обласної адміністрації — а також громадської зони прилеглої площі Свободи. Пропозиції мають запропонувати цілісне втручання, яке передбачає процвітаюче майбутнє, одночасно підвищуючи історичну значимість та ідентичність Харкова»,йдеться на сайті.

Конкурс відкритий для всіх. Все спілкування, включно з презентаціями, повинно проводитися англійською мовою.

DSC03839-1

Читайте також:


Як податись на конкурс?

Зареєструватись на сайті конкурсу можна до 5 листопада, 26 листопада — останній день подачі проєктів, а переможців оголосять 13 грудня.

Подача на конкурс платна — від 90 до 130 євро. Прочитати детальний брифінг та зареєструватися можна за посиланням.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський, фотографії — Катерина Переверзева


«Люк» — це незалежне онлайн-медіа про Харків, яке висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Ви можете робити свій щомісячний внесок у розвиток харківського медіа або зробити разовий донат на будь-яку суму. Дякуємо❤️

Разовий платіж
Місячна підписка
100 грн
250 грн
500 грн
Своя сума

Скасувати підписку можна написавши нам на пошту: lyuk.media@gmail.com

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк