Головна - Новини - На фронті загинув харківський поет Олексій Івакін

На фронті загинув харківський поет Олексій Івакін

Час прочитання: < 1 хв

У боях за звільнення Запорізької області загинув харківський поет та промисловий альпініст Олексій Івакін. Він проходив службу у 82-й десантно-штурмовій бригаді Збройних сил України.

«Люк» висловлює щирі співчуття рідним та близьким воїна.

Харківський поет та боєць 82-ї бригади ЗСУ Олексій Івакін загинув під час боїв на Запорізькому напрямку. Про це стало відомо з Telegram-каналу літературного слему. З обговорення стало відомо, що Олексій помер ще 6 вересня, проте доставити тіло до Харкова вдалося лише зараз.

Слем-спільнота запам’ятає Олексія Івакіна як автора пронизливих віршів, надійного друга, добру та світлу людину. За життя він займався промисловим альпінізмом та допоміг багатьом слемерам-початківцям знайти роботу, згадує Артем Ельф.

«Війна забрала в мене чергового близького друга, залишивши в душі ниючу рану, яку я лаптям ніколи не пробачу,пише він у Facebook. — Він міг поламати любе залізо, та пацарапати будь-яку каменюку, завжди був позитивним хлопцем, заряжав своєю енергією всіх навколо, і ніколи не відмовляв у допомозі. 

Ми ніколи з ним більше не піднімемось на черговий дах, з мотузками, та перфораторами, не будемо заварювати різні конструкції у нього в гаражі — нічого цього більше не буде».

Артем Ельф (ліворуч) та Олексій Івакін

Прощання з Олексієм відбудеться завтра, 28 вересня, о 14:00 на 18 міському цвинтарі. У нього залишилася дружина та двоє дітей. Ви можете підтримати його сім’ю за реквізитами:

Антон Алохінссон, фото — Андрій Тарусін, обкладинка — Катерина Дрозд


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк