Головна - Новини - Заради порятунку «Зеленого будинку» частково обмежать рух Полтавським Шляхом

Заради порятунку «Зеленого будинку» частково обмежать рух Полтавським Шляхом

Час прочитання: < 1 хв

Довкола будинку на вулиці Полтавський шлях, 1 встановлять огородження. Через це протягом тижня частково обмежується пішохідний та транспортний рух на прилеглих ділянках.

«Люк» розповідає детальніше.

У 135-річному будинку Буркевича на розі вулиць Конторська та Полтавський шлях починаються протиаварійні роботи. У зв’язку з цим рух транспорту та пішоходів поблизу будівлі забороняється з 8:00 9 грудня по 16:00 14 грудня. Про це повідомила Харківська міськрада у своєму офіційному Telegram-каналі:

«Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з проведенням робіт з облаштування огородження навколо адміністративної будівлі навчального корпусу Харківського національного економічного університету ім. Семена Кузнеця. Обійти закриту ділянку можна з протилежного боку вказаних вулиць», — сказано у дописі.


Читайте також:


Нагадаємо, у Харкові також більш ніж на місяць — з 7 грудня по 12 січня — на вулиці Мироносицькій заборонено рух транспорту ділянкою від вулиці Весніна до площі Першого Травня. Міськрада пояснює це роботами з відновлення трамвайних колій. Об’їхати перекриту ділянку можна по прилеглих вулицях.

Антон Алохінссон, фото — Іван Пономаренко, обкладинка — Макс Бурєнок

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк