Головна - Новини - Власниця кота Степана розвінчала чутки щодо продажу чи викрадення тваринки

Власниця кота Степана розвінчала чутки щодо продажу чи викрадення тваринки

Час прочитання: 2 хв

Власниця харківського кота-інфлюенсера Степана розповіла, що сталося з котом. За її словами, його нікому не продали, з тваринкою все добре, проте сім’я пережила важкий переїзд.

«Люк» розповідає детальніше.

Що сказала власниця?

В коментарі «Люк» власниця кота Анна розповіла, що історію щодо викрадення чи продажу кота нібито штучно розігнали боти. 

«Це якісь боти ще місяць тому почали писати всю цю маячню, яку потім підхопили. До того ж ці коментарі перекладають на англійську, іспанську і так далі. Я багато коментарів вручну заблокувала, але це бот-атака. І люди підхопили, і це як ком пішов. У нас все в порядку, Степан зі мною, Стефанія зі мною», — сказала вона.

При цьому, Анна не розуміє, як зупинити цей шквал конспірологічних теорій щодо Степана.

«Вимагали вийти в прямий ефір — вийшла, так почали писати, що це фейк. Щось пішло не туди. Я виклала Степана зі Стефанією — написали, що коти налякані і знаходяться у інших людей», — повідомила вона.


Читайте також:


Що цьому передувало?

12 лютого у коментарях під публікаціями кота Степана почали писати, що він та його дружина, кішка Стефанія нібито зникли з ветклініки, де перебували на лікуванні після російського обстрілу. Також коментатори повідомили, що з власницею котів зв’язатись не вдається.

До цього на сторінці опублікували допис, на якому кота сфотографували поруч із табличкою з надписом: «I need your help».

«Разом ми збирали кошти для тварин в Україні й завдяки нашим спільним зусиллям багато моїх пухнастих і не дуже родичів, котів і собак, інших чотирилапих і пернатих було врятовано. Я не шкодував зусиль, щоб використати свої лапи для переведення зібраних коштів на підтримку України», — йшлося в публікації.

Господарі кота Степана повідомили, що він нібито потребує лікування і для цього їм необхідна фінансова допомога. Однак пізніше допис було видалено.

Пізніше на сторінці Степана з’явився допис, в якому власники повідомили, що з котами все добре, однак, вони були вимушені покинути Харків. Потім з’ясувалось, що вони виїхали до Німеччини.

А останнім часом в дописах почали розповсюджуватись думки, що Степана і Стефанію продали іншій родині разом з бізнесом. 

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк