Головна - Новини - «Харківзеленбуд» витратить понад 760 тисяч гривень на ремонт у саду Шевченка

«Харківзеленбуд» витратить понад 760 тисяч гривень на ремонт у саду Шевченка

Час прочитання: < 1 хв

Комунальне підприємство «Харківзеленбуд» уклало вісім договорів на понад 760 тисяч гривень на поточний ремонт в саду Шевченка.

«Люк» розповідає детальніше.

Що сталося?

Як повідомляє Харківський антикорупційний центр, «Харківзеленбуд» уклав договори на 762,7 тисяч гривень. Всі — за прямими договорами, без конкурсних процедур.

Дві угоди уклали з ФОП Каліна Олександр Вікторович. Йому заплатять 199,4 тисячі гривень за ремонт пішохідно-транспортної мережі в саду.

Ще два договори на 197,2 тисячі гривень з цим же ФОПом стосуються ремонту території біля фонтану «Каскад» та самого «Каскаду» №1, №2 зі сходами (озеро).

З ФОП Смолярчук Олег Васильович уклали ще чотири договори на загальну суму в 366 тисяч гривень щодо ремонту наливного покриття на різних дитячих майданчиках в саду (зокрема, на майданчику для дітей з обмеженими фізичними можливостями).


Читайте також:


Які ще були скандали з «Харківзеленбудом»?

10 квітня стало відомо, що комунальне підприємство «Харківзеленбуд» оголосило тендер на 1,77 мільйона гривень на поточний ремонт шпиля «Дзеркального струменя» у сквері Перемога. Тоді журналісти встановили, що ремонтні роботи вже почалися — ще до того, як почався тендер.

Єдиним учасником та, відповідно, переможцем конкурсу на ремонт «Дзеркального струменя» стала компанія ТОВ «КС ДЕВЕЛОПМЕНТ», директором якої донещодавна був Тимофій Полотненко. Так звуть чоловіка колишньої чиновниці міськради.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк