Головна - Новини - У Дніпрі відбудеться другий фестиваль релокованих бізнесів Check-in Dnipro

У Дніпрі відбудеться другий фестиваль релокованих бізнесів Check-in Dnipro

Час прочитання: 2 хв

27 та 28 квітня у Дніпрі проведуть другий фестиваль релокованих бізнесів Check-in Dnipro. Серед учасників є і харків’янки.

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про фестиваль?

Check-in Dnipro — ініціатива трьох організацій, що має на меті підсилити спроможність релокованих бізнесів та допомогти підприємцям інтегруватися й налагодити взаємодію на новому місці. 

Співзасновники події — це ГО Shift з Краматорська, SHUM.rave зі Слов’янська та Module з Дніпра. 

«Минула подія стала змінотворчою, адже допомогла згуртувати та познайомити між собою представників місцевого бізнесу, релокованих колег, їхніх клієнтів і клієнток, — йдеться у пресрелізі від організаторів. — Завдяки новим зв’язкам, у Дніпрі вдалось започаткувати міцну бізнес-спільноту тих, хто прагне розвитку для себе, своєї справи та економічного процвітання для країни»

Цього року на фестивалі будуть:

  • ярмарок, на якому підприємці зможуть презентувати та продавати свої товари;
  • серія воркшопів та лекцій для представників бізнесу та гостей фестивалю;
  • музична програма із представниками української інді-сцени.
dnip2

dnip3


Читайте також:


Що відомо про учасниць з Харкова?

Серед представниць бізнесів є і дві з Харкова. Перша з них — Анна Сегеда, яка створює вироби з глини.

«Коли почалась війна, я майже на рік переїхала до Дніпра і несподівано для себе взяла участь в першому Check-in, — розповіла Анна. — Моя кераміка була на аукціоні по збору постраждалим дніпрянам, що втратили житло. Тоді це змінило для мене все, бо я побачила, як можу допомагати своєю творчістю. Я повернулась в рідний Ха і тепер поводжу майстер-класи та аукціони, щоб закривати збори.

Привезу в Дніпро Квіткових Духів, які разом зі мною збирають на дрони моєму другу на фронт. І ще якусь кількість чарівних виробів. Ну, і поділюсь з вами своїм баченням світу, звісно».

Друга учасниця — Світлана Калініна, засновниця бренду Boabelt Bright Belts, який виробляє текстильні пояси з автентичними мотивами. Вона жила у Харкові, але через повномасштабне вторгнення переїхала до Львова.

«На мій погляд, стійкість українського бізнесу забезпечують спільні проєкти, в яких активну участь беруть релоковані бізнеси. Це погляд під іншим кутом, таким чином, створюються нові конкурентні продукти, — зазначила Світлана.  

Фестиваль — це, перш за все, можливість знайти партнерів, згенерувати ідеї, перезавантажити мозок на пошук додаткових шансів для розвитку власного бізнесу».

Якими будуть воркшопи та музична програма?

Організатори Check-in Dnipro підготували серію воркшопів: музичний з Юрієм Буличевим (проєкт Monotonne), контент-мейкінг для бізнесу з блогеркою Лєркою Міліонеркою, створення арт-об’єктів із декордепартаментом «Лесі Квартиринки», воркшоп із створення кастомного одягу з дизайнеркою Марі Литвиненко та багато інших. 

Лекційна програма міститиме лекції про інновації, PR, розбудову спільнот, автоматизацію процесів, делегування та штучний інтелект і його використання у підприємницькій діяльності. 

Музична програма буде представлена на двох сценах — головній та альтернативній. Серед виконавців: гурти Kurs Valut, «Пиріг і Батіг», Sheetel, музичні проєкти SI Process, Monotonne, Walakos, Стас Корольов & vesnavoseny та інші. Ведучий музичної програми — Антон Слєпаков

Повна програма вже доступна на сайті. 

Як потрапити на фестиваль?

Фестиваль відбуватиметься на території Dnipro Center for Contemporary Culture (узвіз Крутогірний, 21А).

Вхід вільний, за попередньою реєстрацією.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк