Головна - Новини - Плакати під плакати. У Харківському ЛітМузеї відкривається нова виставка
…

Плакати під плакати. У Харківському ЛітМузеї відкривається нова виставка

Цього четверга, 4 травня, у дворі Харківського ЛітМузею відкриється виставка постерів за мотивами традиційної графіки та типографії, присвячена українській незламності. Плакати ілюструють вислови сучасних українських літераторів та літераторок, сказані протягом повномасштабного вторгнення Росії. 

«Ми розуміємо, що протягом останніх 14 місяців увесь світ відкриває для себе Україну, — повідомляє ЛітМузей. — Ми хочемо, щоб українська сміливість в очах людей йшла пліч-о-пліч з величезною культурною спадщиною».

На 16 плакатах у графічному оформленні представлені слова Сергія Жадана, Дарини Гладун, Ліни Костенко, Вікторії Амеліної, Галини Крук, Лесика Панасюка, Артема Азояна, Ірини Шувалової, Катерини Калитко.

Виставка триватиме два тижні у саду ЛітМузею за адресою: вул. Багалія, 6.

Антон Алохінссон, обкладинка — Катерина Дрозд


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк