Головна - Новини - Театр, література та музика. У Харкові покажуть фільм про культуру під час війни

Театр, література та музика. У Харкові покажуть фільм про культуру під час війни

Час прочитання: < 1 хв

У Харкові відбудеться показ документального фільму від Ukraїner про культуру на сході країни під час війни. В ньому розкажуть про театр «Нафта», видавця Олександра Савчука, «ЄрміловЦентр» та багато іншого.

«Люк» розповідає про показ детальніше.

Про що проєкт?

Проєкт «Культура під час війни» розповідає про зміни суспільства, адаптацію мистецтва до існування в часи війни, самоідентифікацію українців, невпинний розвиток культури. 

«У двох попередніх фільмах цього спецпроєкту ми розповідали про творчі ініціативи заходу та півночі України. А сьогодні запрошуємо вас на перегляд історії про схід», — пишуть організатори.


Читайте також:


Про що цей фільм?

Стрічка розкаже, як трансформується культура сходу під час повномасштабної війни і як, змінюючись, вона змінює людей. 

Серед героїв стрічки:

Де і коли дивитись?

Показ відбудеться 9 січня о 18:00 у центрі сучасного мистецтва «ЄрміловЦентр» на Майдані Свободи, 4 (вхід з боку Клочківського узвозу). 

У програмі — перегляд фільму, спілкування з командою Ukraїner, яка працювала над стрічкою, перформанс від харківського театру «Нафта» та продаж книжок від видавництва Олександра Савчука.

Вхід на подію вільний за попередньою реєстрацією.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк