Головна - Новини - «Творчий некерований проєкт». Харківські лялькарі-волонтери проведуть благодійну вечірку (оновлено)

«Творчий некерований проєкт». Харківські лялькарі-волонтери проведуть благодійну вечірку (оновлено)

Час прочитання: < 1 хв

Цього тижня у Харкові відбудеться одразу дві події за участі волонтерів, працівників Харківського театру ляльок імені Афанасьєва та благодійного фонду Razom. Мета — не тільки продемонструвати дитячу творчість, але й зібрати кошти для потреб Національної гвардії України.

«Люк» розповідає детальніше, які події варто відвідати.

Який проєкт реалізує «Лялькова оборона»?

«Творчий некерований проєкт» — це результат співпраці волонтерського хабу «Лялькова оборона» та україно-американського благодійного фонду Razom for Ukraine. Протягом трьох місяців вони організовували  майстеркласи для дітей Харкова, а також деокупованих громад Харківської та Донецьких областей.

Діти під час майстеркласів. Фото волонтерського хабу «Лялькова оборона»

Діти під час майстер-класів. Фото волонтерського хабу «Лялькова оборона»

Діти під час проведення майстеркласів. Фото волонтерського хабу «Лялькова оборона»

«Під час проведення майстеркласів вчителі зрозуміли, що результат хочеться продемонструвати, адже деякі дитячі роботи нас вразили, — каже у коментарі «Люку» викладачка та художниця з ігрових ляльок Анна Брагіна. — Так виникла ідея зробити фінальну вечірку з показом творчості дітей, виставою Театру ляльок, концертами та майстеркласами».


Читайте також:


Яка програма заходів?

Цього вівторка, 21 листопада, у приміщенні артпростору «79 Кут». відбудеться презентація виставки дитячих робіт

  • 17:00 — Відкриття виставки та діджей
  • 19:00 — Концерт гурту «Лютий квітень»
  • 20:00 — Благодійний аукціон

24 листопада, о 18:00 у «79 Куті» відбудеться показ лялькової вистави «Цяточка» за мотивами казки нідерландської письменниці Анні Шмідт.

Придбати квитки можна за посиланням.

26 листопада, о 17:00 у тому ж таки «79 Куті» пройде концерт «4,5 Гітари». На ньому можна буде послухати виступи виконавців з Харкова: Фіалки, Якова ОзероваFever Band та Олега Каданова.

Вартість квитка — 150 гривень.

Всі зібрані кошти підуть на покупку двох пікапів для 13-тої бригади оперативного призначення Національної гвардії «Хартія», а також на підтримку хабу «Лялькова оборона».

Антон Алохінссон, фото — «Лялькова оборона», обкладинка — Макс Бурєнок

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк