Головна - Новини - 8 квітня по Харкову знову вдарили КАБами: є поранені (оновлено)

8 квітня по Харкову знову вдарили КАБами: є поранені (оновлено)

Час прочитання: < 1 хв

Вдень, 8 квітня, у Харкові пролунало два вибухи. За попередньою інформацією, росіяни знову використали керовані авіабомби.

«Люк» розповідає детальніше.

Що сталося?

Близько 15:00 міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив, що у центральну частину міста влучило два російських КАБи. Пізніше він зазначив, що постраждало щонайменше троє людей.


Читайте також:


Оновлено 8.04, 15:52: внаслідок обстрілу є руйнування

Голова ХОВА Олег Синєгубов підтвердив інформацію щодо трьох поранених. Також він повідомив, що внаслідок обстрілу є руйнування та загорання будівель. Усі троє поранених — працівники підприємства.

Яка ситуація після останніх обстрілів?

Нагадаємо, вранці 22 березня росіяни масовано обстріляли ракетами Харків та область, поціливши по об’єктах енергетичної інфраструктури. Місто занурилося у повний блекаут, виникли проблеми з мобільним зв’язком, водопостачанням та опаленням, тимчасово не працювали номери екстрених служб. 

Протягом трьох днів працівники «Харківобленерго» поступово відновили подачу електроенергії більшості абонентів, проте підготували графіки її аварійних відключень.. Вони досі корегуються, враховуючи непросту ситуацію в електричних мережах Харківщини. Ознайомитись з графіками можна за посиланням.

Пізніше стало відомо, що внаслідок російського обстрілу було повністю зруйновано харківську ТЕЦ-5. З 25 березня у Харкові запрацювало метро, а наступного дня вдалося скоротити інтервали між потягами до 12-13 хвилин у годину пік. 28 березня вдалося зменшити інтервали руху поїздів до 10 хвилин, а в деяких районах міста запустили тролейбуси.

Після росіяни продовжили атакувати місто. Так, 4 квітня внаслідок ворожого удару загинуло четверо людей — троє з них були рятувальниками.

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк